Welkom op www.praktijkstralendeboeddha.nl

Op weg naar mijn gevoel


Op weg naar mijn gevoel is het debuut van Mike Evers, sinds 2017 werkzaam in zijn Praktijk Stralende Boeddha. Door middel van het delen van zijn zeer persoonlijke levensverhaal vol ervaringen, groei en energie krijgt de lezer handvaten om van zichzelf te leren houden, en fysieke en emotionele klachten te herstellen.

Na het overlijden van zijn opa stortte de wereld van Mike Evers in. Zijn held en grote voorbeeld was er niet meer. Vanaf dat moment voelde Mike zich op zichzelf teruggeworpen. Hij voelde een grote leegte die door zijn omgeving niet werd begrepen. Mike moest door, en cijferde daarom zijn gevoelens én zichzelf weg.

Na nog meer vervelende en ingrijpende situaties voelde Mike dat het zo niet langer kon. Er moest iets gebeuren. Hij investeerde in zichzelf en ging naar een energetisch therapeut. Dit was een levens veranderende keuze.

Mike Evers beschrijft in Op weg naar mijn gevoel zijn ervaringen en laat de lezer aan de hand van voorbeelden uit het eigen leven zien hoe iedereen kan herstellen van traumatische ervaringen en onbegrepen klachten. Het doel is weer in de eigen kracht te gaan staan. Dankzij dit boek kan de lezer het persoonlijke herstelproces starten, en vanuit liefde en licht met de eigen gevoelens en emoties leren omgaan.

Het is de stellige overtuiging van de auteur dat hoe zwaar jouw levenspad ook is: wanneer je naar je gevoel gaat en met de gebeurtenissen leert omgaan, kun je veel bereiken in jouw leven. Mike ontwikkelde methodes en beschrijft die in diverse hoofdstukken. Hij geeft daarbij veel tips die onmiddellijk toepasbaar zijn. Blokkades, pijn en trauma´s kúnnen worden opgelost!

Je kiest jouw eigen pad en laat de energie weer stromen. Zo kun je weer in je eigen kracht komen te staan!

Al zijn ervaringen en inzichten hebben geleid tot dit boek en een cursusboek, die woorden geven aan de genezende gave die Mike bezit. In zijn eigen Praktijk Stralende Boeddha geeft hij consulten, Reiki behandeling en cursussen/workshops. 

Reactie van lezers:

- ‘Een heftig verhaal, omdat je een deel van jezelf hierin terug kunt kunnen vinden een sterk en mooi verhaal, vol met inzichten!

- ‘Prachtig boek. Ik voel ieder woord wat je schrijft. Het geeft zoveel nieuwe inzichten! 

Het boek is te bestellen door te mailen naar praktijkstralendeboeddha@gmail.com voor 15 euro exclusief verzendkosten. Je kan het boek ook ophalen op afspraak in de praktijk.