Welkom op www.praktijkstralendeboeddha.nl


Wat doet Praktijk Stralende Boeddha?

Ontdek de wonderbaarlijke wereld van Praktijk Stralende Boeddha, waar we jouw fysieke
en emotionele welzijn omarmen en ondersteunen met een scala aan behandelingen en
producten. Onze toegewijde focus ligt op het verlichten van zowel fysieke als emotionele
klachten, en we nodigen je uit om deze reis met ons te maken.

CONSULTEN Tijdens ons praktijkconsult transformeren we samen pijn en blokkades,krijgen we inzicht in lichamelijke klachten, staan we open voor communicatie metgidsen/overleden dierbaren, doorbreken we patronen en delen we waardevollegenezingstips. Het is ook mogelijk om een consult telefonisch te krijgen.
REIKI CURSUSSEN Ontdek de diepgaande kracht van Reiki en leer hoe je dezeeeuwenoude helende kunst kunt gebruiken om harmonie in je leven te herstellen. Onzecursussen bieden inzicht en praktische vaardigheden om de energie binnenin jezelf enanderen in evenwicht te brengen.
REIKI BEHANDELING Ervaar diepe ontspanning en genezing met onzeReikibehandelingen. Laat de positieve energie stromen terwijl je de stress en spanningvan het dagelijks leven loslaat.
HEALING AVOND Onze healing avonden zijn een kans om samen te komen, energie tedelen en te genezen. Samen creëren we een sfeer van positiviteit en harmonie, waar jekunt ontspannen en jezelf kunt herstellen.
BOEK: OP WEG NAAR MIJN GEVOEL Door middel van het delen van mijn zeerpersoonlijke levensverhaal vol ervaringen, groei en energie krijgt de lezer handvaten omvan zichzelf te leren houden, en fysieke en emotionele klachten te herstellen.
CURSUS: ÉÉN WORDEN MET HET GEVOEL Deze cursus is ontworpen om je te helpenharmonie en evenwicht in jezelf te vinden. Het biedt een diepgaand begrip van emotiesen hoe je ze kunt omarmen en beheren.
EDELSTENEN EN MINERALEN Ontdek de kracht van natuurlijke stenen en mineralen enhoe ze je welzijn kunnen versterken. We bieden inzicht in de verschillende stenen en hunhelende eigenschappen.
Bij Praktijk Stralende Boeddha ben ik jouw vertrouwenspersoon, zonder enig oordeel. Westreven ernaar om jou te ondersteunen op jouw reis naar genezing en welzijn. Het isechter belangrijk om te onthouden dat onze consulten nooit een vervanging zijn voormedische zorg, medicatie, medische trajecten of andere reguliere therapieën. We zijn hierom aanvullende ondersteuning te bieden, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomenin Praktijk Stralende Boeddha, waar heling en groei samenkomen. Samen kunnen westralen en jouw welzijn bevorderen!